Maintenance

Reset All Players Plus

Această acțiune va dezactiva Travian Plus pentru TOȚI jucătorii.

⚠️ Plus-ul va fi setat la 0 zile pentru toată lumea.
✓ Plus-ul tuturor jucătorilor a fost resetat!